Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La companyia professional “Grappa Teatre” preestrena a Sant Miquel “Llegendes urbanes”

La funció s’ha programat aquest diumenge, a les 7 de la tarda, al local Rossend Montané

dijous 07 febrer 2013

La col·laboració entre el grup “Grappa Teatre” i el local Rossend Montané permet que diumenge a la tarda aquesta  companyia professional preestreni a Sant Miquel “Llegendes urbanes i alguna de campestre”, la seva nova obra. Per Grappa Teatre aquesta no és una situació nova. Fa prop de dos anys el grup ja va fer una preestrena a Sant Miquel i ara torna a repetir l’experiència abans de començar la gira amb el  seu nou muntatge.

Gilbert Bosch, director de Garppa Teatre, recorda que han utilitzat el local com a espai d’assaig i que membres del seu equip, com el tècnic d’il·luminació i so,  mantenen vincles amb Sant Miquel. (àudio)

“Llegendes Urbanes i alguna de campestre” és un recull de successos sovint fantàstics que s’han anat popularitzat en l’imaginari col·lectiu a partir de la transmissió oral. Grappa Teatre hi introdueix en aquest recull el segell d’humor que els caracteritza. (àudio)

La preestrena d’aquest diumenge el grup se la pren com un assaig general que els pugui permetre captar les reaccions del públic per així modificar , si calgués, algun dels aspectes de la proposta. (àudio)

Aquesta representació teatral d’alta qualitat es pot veure a Sant Miquel aquest diumenge, al local Rossend Montané, a partir de les 7 de la tarda gràcies a la organització de la Societat La Lleialtat i la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Gilbert Bosch, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions