Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Comparsa de Moja portarà el seu “Esclat de primavera” pels carnavals del Penedès

Formen el grup 33 persones i acabaran participant en una desena de rues des d'aquest dissabte
Isabel Jiménez ha elaborat els 33 vestits de la comparsa
Isabel Jiménez ha elaborat els 33 vestits de la comparsa

dimecres 30 gener 2013

 

 

Per vuitè any consecutiu, Moja compta amb una comparsa de carnaval que participa en les rues del Penedès. Enguany ho fan amb el títol “Esclat de primavera” , amb un vestit on hi predomina el verd i els motius inspirats en la natura,  com les flors, les papallones i la marietes. La Isabel Jiménez ha estat l’encarregada de confeccionar els 33 vestits dels grup i explicava que enguany porten un vestit amb més guarniments. (àudio)

Aquest dissabte ja participaran en el concurs de comparses a Segur de Calafell. L’endemà diumenge pel matí estaran a Sant Jaume dels Domenys i per la tarda participaran en la rua de carnaval de Sant Martí. El cap de setmana de les dates tradicionals del carnaval, el protagonisme és per les rues del Baix Penedès. Divendres dia 8 estaran a Segur, el dissabte dia 9 a Cunit i ja diumenge dia 10 , de nou a l’Alt Penedès per no faltar a la cita amb la rua de Santa Margarida i els Monjos. El dilluns 11 estaran a Vilafranca i les darreres cites, pel cap de setmana del 16 i 17 de febrer, les tenen fixades en Moja, La Ràpita, per acabar a La Granada.

Isabel Jiménez, explicava que el grup inclou comparsers de totes les edats, des dels 3 fins als seixanta i pocs. Això sí, aquest any esperen que les grips i els refredats respectin la comparsa. (àudio)

La feina desinteressada que assumeix la Isabel, elaborant aquests lluents vestits, té la seva recompensa quan es comprova la reacció del públic i l’admiració que desperta aquest veritable treball artesanal. (àudio)

Un altre dels ingredients que no descuida la comparsa és la coreografia. I és que el ball acaba fent que aquest “Esclat de primavera” provinent de Moja sigui ben vistós, com així ja es podrà comprovar aquest cap de setmana a Segur, Sant Jaume i Sant Martí.

Escolta l'entrevista a Isabel Jiménez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions