Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La connexió dels mòduls d’Els Pins amb l’escola Circell és el principal treball que es fa aquest estiu a les escoles d’ Olèrdola

Les obres de la passarel·la coberta de connexió van a càrrec del Departament d'Ensenyament
Treballs de connexió dels mòduls a l'edifici de l'escola Circell
Treballs de connexió dels mòduls a l'edifici de l'escola Circell

dijous 16 agost 2012

Aprofitant les vacances d’estiu, com cada any per aquestes dates s’estan realitzant treballs de manteniment i millora a les instal·lacions de les escoles. Tal i com recordava el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, els treballs responen a les demandes plantejades des dels equips directius dels centres. El gruix dels treballs de manteniment es fan ara, coincidint amb el període de vacances lectives d’estiu, però també es van fent intervencions durant les vacances de Setmana Santa o Nadal.

A l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ja s’han fet petits treballs de repintat i de reubicació de material, a càrrec de la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola. La feina més destacada aquest estiu són els treballs de connexió dels mòduls d’Els Pins a l’escola Circell de Moja, amb la construcció d’una passarel·la coberta que uneix la zona de mòduls fins a l’entrada d’accés al lateral de l’escola, en la zona del gimnàs.

Serramià indicava que les obres de connexió dels mòduls amb l’escola Circell van a càrrec del Departament d’Ensenyament i es preveu que finalitzin abans d’acabar aquest mes d’agost.

Pel que fa a les instal·lacions de les dues escoles bressol d’Olèrdola, Serramià confirmava que els treballs de manteniment o millora que s’hi facin van a càrrec de l’empresa adjudicatària del servei.

Les intervencions s’han planificat per a que les instal·lacions estiguin a punt per a que el curs escolar comenci a Olèrdola amb normalitat el proper dimecres 12 de setembre

Document Actions