Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La convocatòria per cobrir temporalment dos llocs de treball a l’Ajuntament rep 95 sol·licituds

Abans de decidir la contractació, els 5 aspirants amb millor puntuació seran convocats a una entrevista

dimarts 15 abril 2014

La destrucció d’ocupació és un dels devastadors efectes de la crisi. Les aïllades convocatòries per a cobrir llocs de treball reben una massiva resposta de persones que es troben en situació d’atur. Així s’ha pogut comprovar en la convocatòria pública oberta per l’’Ajuntament d’Olèrdola per a contractar temporalment un peó de brigada i un auxiliar administratiu. Han estat 95 les sol·licituds presentades, 46 corresponents al lloc de treball de peó de brigada i 49 al d’auxiliar administratiu.

La convocatòria també té l’objecte de constituir una borsa de treball per ocupar places de caràcter temporal a l’Ajuntament d’Olèrdola en aquests llocs ofertats.

L’Ajuntament d’Olèrdola ha donat a conèixer aquest dilluns la llista provisional de participants admesos i exclosos. En el cas del lloc d’auxiliar administratiu, s’han admès 38 sol·licituds i s’han exclòs 11. De les 46 sol·licituds en la convocatòria de peó de brigada, s’han admès 24 sol·licituds i s’han exclòs fins a 22. Els motius d’aquesta exclusió són no haver presentat la documentació requerida, d’acord amb les bases de la convocatòria en cada lloc.

Arantxa Torres, regidora de foment de l’ocupació de l’Ajuntament d’Olèrdola, recordava que els 5 aspirants amb millor puntuació en cada convocatòria serien cridats per a fer una entrevista abans de decidir-se la contractació. La regidora també recordava que es poden presentar reclamacions en el termini de 3 dies.

La contractació es pot fer efectiva gràcies al suport dels plans locals d’ocupació finançats per la Diputació de Barcelona. En el cas del lloc d’auxiliar administratiu, el contracte serà de 10 mesos a jornada completa. La persona que sigui seleccionada per cobrir el lloc de peó de brigada tindrà un contracte de 6 mesos, també a jornada completa. L’Ajuntament valorarà la possibilitat de donar continuïtat a aquestes dues contractacions, en cas que es considerés necessari i si hi ha dotació pressupostària suficient.

La llista d’admesos i exclosos per al procés de selecció dels dos llocs de treball també incorpora la puntuació dels mèrits aportats per cada candidat. Entre els criteris que s’han valorat, a més de l’experiència professional, s’ha inclòs la residència al municipi, estar en situació d’atur o no rebre cap prestació contributiva.

Arantxa Torres explicava que forces dels aspirants no són del municipi i han volgut optar també a aquesta convocatòria.

La informació de la convocatòria es pot consultar a la web de l’Ajuntament, www.olerdola.cat

Document Actions