Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cooperativa d'energia verda "Som energia" exposarà aquest divendres a Moja la seva experiència

Mentre es fa la xerrada, els infants podran fer un taller de construcció d’un escalfador amb material reciclat

dimecres 10 juliol 2013

 

Aquest divendres l’Ajuntament d’Olèrdola organitza una xerrada informativa que permetrà conèixer l’experiència de la cooperativa de consum i producció d’energia verda “Som energia”. Serà a dos quarts de 7 de la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. L’activitat s’inscriu dins de la Setmana Europea de l’Energia i també inclou la realització d’un taller per a nens i nenes de construcció d’un escalfador amb material reciclat. El taller el facilita la Diputació de Barcelona i es farà de forma simultània a la xerrada, al mateix centre cívic. Els infants que hi participin hauran de ser majors de 10 anys o anar acompanyats per un adult, tal i com recordava la tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, Cristina Badell.(àudio)

Cristina Badell subratlla que des de “Som energia” s’exposaran els objectius i la línea de treball d’aquesta cooperativa. (àudio)

Des de l’Ajuntament també es considera que pot resultar positiu conèixer alternatives que tene al seu abast els ciutadans en matèria de consum energètic.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola no descarta que, a partir de setembre, es puguin organitzar noves xerrades en altres nuclis del municipi per a seguir explicant el funcionament i concepció d’aquesta cooperativa de producció i consum d’energia verda.Actualment “Som energia” compta amb gairebé 8.700 socis, ha realitzat inversions per valor de 3’5 milions d’euros i subministra energia a prop de 7.000 abonats. Més informació de “som energia” la podeu obtenir consultant a la seva web somenergia.coop.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions