Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cursa 10 K de Moja espera reunir diumenge a prop de 300 participants

El ritme d’inscripcions és superior al registrat en la darrera edició
Moment de la sortida, l'any passat
Moment de la sortida, l'any passat

dimecres 19 novembre 2014

Aquest diumenge té lloc la 3a edició de la cursa 10 k de Moja. Si es manté el ritme d’inscripcions, l’organització preveu que seran prop de 300 els participants. Així ho anunciava un dels promotors de la prova, Juan Mancebo, del Club Zona Moja.(àudio)

A més de tenir en compte la data de celebració i del bon record que en guarden els participants en les dues edicions celebrades, un dels factors que explicaria el bon ritme d’inscripcions són els preus. Fins el dia 6 de novembre, s’havia de pagar 10’90 euros, per passar després als 13’90 que val la inscripció, oberta fins aquest dijous.(àudio)

La prova manté la seva concepció inicial. Una cursa de dues distàncies , oberta a tothom, que inclou bona part del traçat per l’interior del nucli de Moja. Els participants poden optar en fer una volta al recorregut, completant 5 quilòmetres, o bé fer dues voltes al traçat per fer els 10 quilòmetres.(àudio)

Des de l’organització, es vol agrair públicament el suport rebut per l’Ajuntament d’Olèrdola i la implicació de la cinquantena de voluntàris que, assumint diferents tasques diumenge, faran possible aquesta tercera edició de la 10 k de Moja.

El Club Zona Moja té la intenció d’estabilitzar-se com a entitat esportiva al municipi, dedicada a la promoció de l’atletisme popular. No descarten poder organitzar sortides programades, obertes a tothom, i han començat a valorar la possibilitat d’organitzar una altra prova al poble. De moment, ara centren tots els seus esforços en la cita d’aquest diumenge.

Escolta l'entrevista a Juan Mancebo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions