Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa 10K de Moja confia en apropar-se diumenge als 300 inscrits

La segona edició de la prova manté l’apartat de 5 quilòmetres i compta amb un ampli equip de voluntaris
Juan Mancebo, Adrià Marín i Jordi Álvarez són els tres promotors de la cursa
Juan Mancebo, Adrià Marín i Jordi Álvarez són els tres promotors de la cursa

dimecres 13 novembre 2013

Després de l’èxit assolit l’any passat, aquest diumenge la segona edició de la cursa 10k de Moja no presenta novetats apreciables. Es manté el model organitzatiu, el recorregut i la voluntat de fer de la prova una gran festa d’atletisme popular. Dos dels organitzadors de la cursa, Jordi Álvarez i Juan Mancebo, destaquen que han tornat a obtenir una àmplia resposta de voluntaris i empreses col·laboradores. El circuit es manté, oferint la possibilitat de completar 5 quilòmetres si no es desitja fer la cursa de 10.(àudio)

L’any passat es van superar els objectius de participació fixats i es van arribar a les 315 inscripcions. Aquest dimecres, el ritme de participació era inferior als registres de la primera edició, però es confia que les inscripcions s’animaran més a darrera hora i s’aproparan a la dada de l’any passat. (àudio)

Jordi Álvarez, Juan Mancebo i Adrià Marín són els tres promotors de la prova. L’origen de la cursa l’any passat va ser la voluntat d’organitzar al poble una prova seguint allò que els hi agradaria trobar com a corredors quan participen en curses. Jordi Álvarez recorda que a Moja hi haurà ambient pels carrers, amb aportacions com les que faciliten els Diables, així com altres serveis que inclouen fisioteràpia o un ampli apartat de recull d’imatges.(àudio)

Amb la inscripció els aletes reben regals. També s’han pogut assolir més d’un centenar de productes variats que se sortejaran el dia de la cursa. Recordem que la cursa 10 k de Moja començarà diumenge, a les 10 del matí, des de davant de l’escola Circell de Moja. Per més informació i inscripcions, es pot consultar http://www.http//cursa10kmoja.wordpress.com/

Escolta l'entrevista a Jordi Álvarez i Juan Mancebo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 


Document Actions