Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa “Vallmoranta” aporta 2.800 euros a la Marató de TV3

La xifra, 100 euros més que l'any passat, s’ha obtingut gràcies a la feina de recerca de col·laboradors

dimarts 27 novembre 2012

 

La 2a Cursa d’Orientació Solidària “Vallmoranta”, celebrada el passat dissabte 17 de novembre a Sant Pere Molanta, va ser tot un èxit d’organització i de participació. El Grup de Joves , organitzadors de la prova, van coordinar la feina necessària per a que els dos recorreguts estiguessin a punt, sense deixar cap detall a l’atzar. Entre els 260 participants eren comuns els comentaris d’elogi per les característiques tècniques de la prova i pels serveis que oferia l’organització, incloent la paella gratuïta per a les 200 persones que primer van formalitzar la seva inscripció.

A aquest innegable èxit de la prova també cal afegir ara l’èxit de recaptació solidària que s’ha acabat confirmant. Han estat 2.800 euros els que es poden aportar a la Fundació de la Marató de TV3 gràcies a aquesta cursa “Vallmoranta”. La xifra supera en 100 euros la recaptació obtinguda l’any passat. Josep Ventura, responsable tècnic de la prova, també recorda que la cursa ha estat una bona promoció de Sant Pere Molanta  i del municipi.(àudio)

La feina de formigueta buscant col·laboradors ha fet possible que la pràctica totalitat de l’import per inscripcions es pogués destinar a la Marató, tal i com recorda Josep Ventura. (àudio)

“Satisfacció, gratitud, alegria i sensació de feina ben feta” és el que senten els organitzadors de la prova, segons resumeixen  en un text penjat en la web “vallmoranta.com”. Diuen sentir-se immensament feliços de veure com participants de totes les edats marxaven, ben entrada la tarda, amb un somriure d’orella a orella i amb ganes de repetir en la propera edició. Pels organitzadors, aquest és un dels millors símptomes de saber que alguna cosa s’ha fet bé.

Josep Ventura assenyala que “sempre hi ha marge de millora”, però sí deixa clar que el model de cursa es vol mantenir en les properes edicions.(àudio)

Recordem que Joaquín del Rio, de Vilanova, va ser el guanyador del recorregut llarg de la 2a Cursa “Vallmoranta”. En el recorregut curt, de caràcter familiar, es van imposar Xavier Sánchez i Llorenç Sánchez.

Entrevista a Josep Ventura, clicant aquí

Document Actions