Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Cursa d’Orientació Solidària “Vallmoranta” aconsegueix recaptar 4.373 euros per La Marató de TV3

Suposa incrementar en 1.500 la xifra obtinguda en l’edició de l’any passat

dimecres 04 desembre 2013

La 3a edició de la Cursa d’Orientació Solidària Vallmoranta, celebrada a Sant Pere Molanta el passat dissabte 23 de novembre, recollia un rotund èxit organitzatiu i de participació. Dies després, amb el tancament econòmic ja fet, també podem parlar d’un innegable èxit de recaptació. I és que la xifra de diners assolida ha arribat als 4.373€. La quantitat serà aportada íntegrament a La Marató de TV3.

Josep Ventura, un dels promotors de la prova, recordava que l’organització s’havia plantejat superar els 2.800 euros recaptats l’any passat i arribar a la xifra dels 3.000. La dada s’ha sobrepassat àmpliament gràcies a la suma de molts petits detalls i al fet d’haver suprimit despeses innecessàries, tal i com ens apunta el mateix Josep Ventura.(àudio)

La Cursa té el propòsit principal de recollir fons per La Marató, oferint una prova que cuida tots els detalls. Ventura feia notar que les aportacions acumulades en els tres anys de “Vallmoranta” feien que la xifra que s’ha destinat a La Marató sigui de 10.000 euros.(àudio)

La inscripció de 350 persones, de gairebé totes les edats, convertien la cursa en un gran esclat de participació. El recorregut llarg el feien 200 persones i 150 prenien la sortida per completar el recorregut curt, de caràcter més familiar. Un dels factors que explicaria l’increment de participació és la pertinença de la prova a la 1a Lliga de Curses de Muntanya del Penedès.(àudio)

Els comentaris favorables que ha rebut la prova han estat constants. Un de ben il·lustratiu era el de Ferran Santoyo, introductor a Catalunya de les curses d’orientació, que ha destacat la gran qualitat organitzativa de la cursa i el caliu de la prova.

Escolta l'entrevista a Josep Ventura, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions