Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa “FESTrAil” de Moja s’estrena diumenge 19 de juliol com a acte previ a la Festa Major

La inscripció per participar en aquesta nova cursa de muntanya és gratuïta i està limitada a 150 dorsals
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

dimecres 08 juliol 2015

Neix una nova cursa popular a la comarca: la FESTrAil de Moja. La prova està pensada per a tots els que desitgen iniciar-se en les curses de muntanya i també per a aquells experts que vulguin gaudir d'un trail curt, amb poques dificultats tècniques i en un magnífic entorn com el que ofereix Olèrdola.

La data de la cursa és el 19 de juliol i la sortida serà davant l’escola Circell de Moja, a la zona esportiva del poble, a les 9 del matí per així evitar al màxim la calor. La prova l’organitza el Club Esportiu Zona Moja i el seu president, Juan Mancebo, destacava que la cursa vol ser molt popular i no competitiva.(àudio)

La cursa és gratuïta i té un recorregut circular de 8,5 km, limitada a 150 dorsals. El circuit té en compte el pas per zones ombrívoles i aprofitar atractius del municipi.(àudio)

Les inscripcions estan obertes i es poden realitzar enviant un correu electrònic al club Esportiu Zona Moja, zonad3@hotmail.es, amb el nom i cognoms. S’assignarà un únic dorsal per cada correu rebut i per rigorós ordre d’arribada dels mateixos, fins a completar els 150 participants. La xifra es considera l’adequada per una cursa d’aquestes característiques.(àudio)

S’oferirà als participants avituallament líquid a la meitat de la prova (aproximadament al quilòmetre 4,4) i en finalitzar la cursa, amb l’arribada de l’últim corredor, es gaudirà d'un pica pica per recuperar forces.

La cursa també té motivacions solidàries. I és que des de l’organització es demana a tots els participants que voluntàriament ho desitgin que facin alguna aportació per al banc d'aliments de la zona (llet, sucs, pasta, llegum o sucre).

Escolta l'entrevista a Juan Mancebo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

 

 

 

Document Actions