Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa de muntanya Castell d’Olèrdola arriba a la seva 21a edició diumenge 14 de novembre

Amb sortida a les 10.00h, des de davant de l’escola Circell. És una activitat que col·labora amb “Olèrdola per La Marató”

divendres 05 novembre 2021

 

Amb un recorregut de 12 quilòmetres i sota la organització del Club BTT “El Bressol”, diumenge de la setmana que ve, 14 de novembre, es disputarà la 21a edició de la cursa de muntanya “Castell d’Olèrdola”.

Segons explicaven dos dels integrants de la junta de club, Toni Rigualt i Manel Suero, la previsió és la de poder arribar a reunir a un centenar d’inscrits. El recorregut es manté idèntic, en un 90%, respecte el traçat consolidat en les darreres edicions i les variacions introduïdes són lleus i no alteren els atractius de poder fer una cursa en un entorn privilegiat com és el Parc Natural d’Olèrdola.

La sortida s’ha fixat a les 10 del matí, des de davant de l’escola Circell de Moja.  La previsió és que tots els participants en arribar rebin obsequi amb beguda i botifarrada.

La cursa és una de les nombroses activitats que estan vinculades a “Olèrdola per La Marató”. I és que una part dels 10€ d’inscripció es destinarà a aquesta causa solidària.

Les inscripcions ja es poden fer a www.bttelbressol.com

Escolta l’entrevista  a Manel Suero i Toni Rigualt, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions