Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La cursa Vallmoranta preveu arribar als 300 inscrits

Aquest dijous es tanca la inscripció per internet i els participants confirmats ja s’aproximen als 240
Imatge de la sortida de la 1a Cursa
Imatge de la sortida de la 1a Cursa

dijous 15 novembre 2012

 

 

La segona edició de la cursa Vallmoranta serà un èxit de participació. A dos dies de celebrar-se, la prova d’orientació solidària de Sant Pere Molanta que organitza el Grup de Joves ja ha assolit bona part de les expectatives de participació que s’havia fixat. Fins aquest dijous ja eren 240 les inscripcions confirmades. Entre les que es puguin acabar fent per internet avui, darrer dia obert per fer on-line les inscripcions, i les que es formalitzin el mateix dissabte abans de la cursa, és probable que s’arribi als 300 participants, tal i com ens valorava un dels organitzadors de la cursa Vallmoranta, Josep Ventura. (àudio)

Dissabte, entre dos quarts de 9 i dos quarts de 10, s’ha fixat a l’escola Rossend Montané el punt de recollida de dorsals i d’inscripcions. A les 10 sortirà la cursa llarga i a dos quarts d’11 s’iniciarà el recorregut més curt. Josep Ventura explicava que el recorregut curt està pensat per a que es pugui fer com un passeig i en família (àudio)

La prova de caràcter solidari destinarà tot els beneficis a la Marató de TV3. L’any passat l’aportació va arribar a ser de 2.700 euros. Pel grup de Joves, la contribució a la Marató per combatre el càncert és un bon motiu per a participar en la cursa.(àudio)

Les inscripcions encara es poden fer aquest dijous a la pàgina web http://www.vallmoranta.com/inscripcions-i-pagament/.

Si ho desitges, pots escoltar sencera l'entrevista a Josep Ventura

 

Document Actions