Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La deixalleria mòbil s’instal·larà dilluns a Daltmar

A la Zona Esportiva, en horari de 8:00 a 13:30h

divendres 12 maig 2023

 

Aquest proper dilluns 15 de maig la deixalleria mòbil torna a Olèrdola. En aquest cas s’instal·larà a Daltmar, a la Zona Esportiva, en horari de 8:00h a 13:30h

Recordem que la deixalleria mòbil s’instal.la a Olèrdola alternant 5 ubicacions, els dilluns de cada dues setmanes.

A les deixalleries mòbils també es segella la cartolina acreditativa d'ús continuat de les deixalleries  per a la bonificació de la taxa d'escombraries.

Funcionament del servei

La deixalleria mòbil es tracta d’un vehicle de transport adaptat, de caixa oberta, que incorpora una zona amb contenidors per a la recollida i emmagatzematge de residus. S’hi poden portar residus com aerosols, material electrònic, vidre (ampolles), tòners, bombetes i fluorescents, petits electrodomèstics, olis vegetals, piles, pintures i vernissos, càpsules de cafè, olis minerals, tèxtil i roba i bateries, entre d’altres productes especials.

Personal especialitzat prestarà atenció permanent durant les hores d’instal·lació de la deixalleria mòbil al municipi, informant al veïnat de com fer ús del servei i ajudant a dipositar cada residu al dipòsit o contenidor corresponent del vehicle. Els residus que es recullen es traslladen al final de cada jornada a la deixalleria fixa adscrita al municipi i, posteriorment, a un centre gestor per al seu posterior reciclatge o recuperació, segons escaigui.

Document Actions