Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La depuradora i instal·lar gespa al camp de futbol, propostes destacades de CiU per Sant Miquel

Des de CiU també es prioritza ampliar el servei dels agents municipals

dimarts 19 maig 2015

La candidatura de CiU ha definit propostes per Sant Miquel d’Olèrdola que implicarien una forta inversió pública. Per a fer-ho possible, compten amb arribar a acords amb organismes supramunicipals que permetin fer front a bona part d’aquestes inversions plantejades. És el cas d’una de les actuacions que CiU considera prioritàries per Sant Miquel: la construcció de la depuradora. En un acte fet aquest diumenge al migdia al Local Social Rossend Montané de Sant Miquel, Mari Carme Villanueva, número 2 de la llista, indicava que calia treballar amb l’ACA per trobar-hi una solució. (àudio)copy2_of_ActeCiUSantMiquel2.JPG

Un altre dels projectes que vol fer realitzat CiU a Sant Miquel és la instal·lació de gespa artificial al camp de futbol. Mari Carme Villanueva explicava que per a fer-ho possible es poden gaudir de subvencions i afegia que el retorn de La Plana Rodona “al seu origen” permetria descongestionar les instal·lacions dels camps d’Els Pins de Moja i acabar amb el deteriorament del camp de futbol d’El Bosquet de Sant Miquel. (àudio)

CiU també defensa que al local Rossend Montané s’habiliti un lloc d’esbarjo per a joves i que s’impulsi el servei de transport des de Sant Miquel a les escoles, recuperant inicialment l’ajut directe que rebien les famílies del poble. En sanitat, consideren que l’Ajuntament té marge per a negociar amb la Generalitat a l’hora d’aconseguir més hores i repartir millor els dies de metge al municipi.  També entenen que és assumible que es faci ja la caixa escènica que manca a l’escenari del Local Social.

El candidat a l’alcaldia, Josep Sánchez, destacava que calia potenciar el servei dels agents municipals per a fer-los més presents als nuclis d’Olèrdola. Per això apuntava la possibilitat de buscar solucions conjuntes amb altres municipis, a través de mancomunar aquest servei. (àudio)

CiU també assegurava que recuperaria serveis externalitzats, si la llei ho permetia, des del convenciment que “la gestió dels serveis municipals ha de ser municipal.”(àudio)

Sánchez també va exposar que no han definit lloc pel pavelló d’esports que proposen, però indicava que al municipi existeixen suficients metres quadrats per ubicar-ho. Des de CiU es defensa que la ubicació el pavelló ha de ser una decisió que es prengui amb participació.

Escoltes les entrevistes a Mari Carme Villanueva i Josep Sánchez, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions