Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació anuncia l'inici d’obres del camí de vianants entre Moja i Vilafranca

Els treballs comencen aquesta setmana i tenen un termini d'execució de cinc mesos

dimarts 25 juliol 2017

Redacció/Diputació

La Diputació de Barcelona ha anunciat que inicia aquesta setmana les obres de construcció del camí de vianants a la BV-2119 entre Moja i Vilafranca. En una reunió mantinguda fa unes setmanes, la Diputació confirmava a l'Ajuntament la previsió de començar els treballs durant la segona quinzena del mes de juliol, després d'haver-se fet la tramitació prèvia. Les obres tenen un pressupost de licitació de 505.401 euros i un termini d’execució de cinc mesos.

La carretera BV-2119 és molt utilitzada per a la comunicació entre ambdues poblacions. La secció de la carretera varia en tot el recorregut, sent l’ample de la calçada superior al previst per la normativa, fet que ha permès generar espai suficient al llarg del traçat per donar cabuda al camí de vianants.

La proximitat dels dos municipis, de 2,5 km, genera una circulació de vianants important en ambdós sentits. El fet de no existir fins ara un camí específic per a vianants, aquests s'han vist obligats a caminar per dins la calçada en la majoria de trams de la carretera, fet que ha generat situacions de perillositat tant per aquests com pels vehicles que circulen per la calçada.

Les obres comportaran una millora en la seguretat dels vianants, però també una reordenació dels accessos, amb la creació de guals a la zona de polígons, així com la urbanització de l’entorn i l’adequació del drenatge existent.

Document Actions