Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació assumirà la gestió de la recaptació de les quotes urbanístiques a Can Trabal

L’Ajuntament subratlla que l’acord va en la línia d’avançar en el propòsit de millorar serveis a les urbanitzacions

divendres 01 febrer 2019

 

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola aprovava dimarts que la Diputació de Barcelona assumeixi aquesta gestió de la recaptació de les quotes que han de pagar els propietaris de parcel·les a Can Trabal.

La delegació va ser aprovada per la Junta de Compensació d’aquesta urbanització i per a fer-se efectiva era necessari el vist-i-plau de l’Ajuntament, com a entitat de tutela.

L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, indicava que l’acord va en la línia d’avançar en el propòsit de millorar serveis a les urbanitzacions.(àudio)

Després d’estar la Junta de Compensació gairebé 10 anys inactiva, l’acord expressa el dinamisme del nou Consell Rector per a complir el propòsit de fer els projectes de reparcel·lació i urbanització.

En el ple de dimarts, els dos grups de l’oposició van expressar el seu recolzament a la mesura. Des d’ERC, Fina Mascaró es coincidia en el propòsit que reiterava l’alcalde i s’assenyalava que el canvi de gestió recaptatòria a Can Trabal no té repercussions per a l’Ajuntament. La portaveu del PDeCAT, Mari Carme Villanueva, va posar l’accent en què l’acord comporta treure molta feina feixuga de gestió a la Junta de Compensació de Can Trabal.

Document Actions