Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola és un dels més sanejats de la demarcació de Barcelona

Així ho certifica la Diputació, que recull que el 2014 es tancava amb un endeutament de només el 18%

dijous 14 maig 2015

L’Ajuntament d’Olèrdola és un dels ens locals més sanejats de la demarcació de Barcelona. Així es pot constatar en la diagnosi econòmica i financera de l’exercici de 2014 que ha elaborat la Diputació de Barcelona analitzant les dades de l’Ajuntament. L’alcalde, Josep Tort, posa l’accent en què l’informe certifica l’equilibri pressupostari de l’Ajuntament i la situació privilegiada de les finances municipals. (àudio)

Dos dels indicadors més rellevants presenten registres molt favorables en el cas d’Olèrdola. L’endeutament viu és del 18% en tancar-se l’execució del pressupost de 2014 i la despesa executada és del 117%. Aquest increment de despesa executada respecte el pressupost s’explica, segons l’alcalde, per la capacitat d’obtenir més recursos dels inicialment contemplats. (àudio)

L’alcalde anuncia que ha encarregat a la intervenció de l’Ajuntament un informe econòmic i financer perquè el nou equip de govern sorgit de les eleccions municipals conegui en detall la situació econòmica en què està l’Ajuntament d’Olèrdola. Tort explica que vol evitar la situació que va haver d’afrontar fa 12 anys quan va accedir a l’alcaldia. (àudio)

L’alcalde d’Olèrdola reconeixia que algunes d eles inversions previstes no s¡’han executat en el termini aprovat i indicava que, en part, era atribuïble a que les subvencions que cobrien part dels seu finançament no han arribat o han arribat tard.

Escolta l'entrevista a Josep Tort, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí (1) i aquí (2)

Document Actions