Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació de Barcelona confirma a l’Ajuntament d’Olèrdola que arranjarà durant el 2024 el camí que uneix Daltmar i Moja

Jordi Pardo, regidor de seguretat i urbanitzacions, avança que els treballs inclouran l’arranjament tant del paviment, com de la senyalització i la vegetació

dimecres 04 octubre 2023

 

La Diputació de Barcelona ha confirmat al govern municipal d’Olèrdola que durant el 2024 es procedirien a fer treballs d’arranjament en el camí que uneix Daltmar i Moja. Aquesta via és competència de la Diputació i les tasques que s’executarien inclourien tant la millora del paviment, com de la senyalització i de la vegetació. El regidor de seguretat i urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Jordi Pardo, ho avançava en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola i destacava que els treballs permetran millorar la seguretat d’aquest camí.(àudio)

Pardo ha assenyalat que el nou govern ha treballat amb intensitat i ha insistit davant la Diputació perquè aquesta millora substancial s'inclogués en el pressupost d’actuacions que farà la Diputació durant els propers mesos en les vies que són de la seva competència. Pardo apuntava que la previsió és que les tasques puguin començar entre finals de maig o inicis de juny. (àudio)

Modificar el POUM “pas molt important per Daltmar”

En una altra decisió impulsada pel nou govern municipal vinculada amb Daltmar, Pardo també valorava que la recent aprovació de la modificació del POUM era “un pas molt important” per Daltmar i per poder donar llum verda al seu projecte d’urbanització. (àudio)

En propers serveis informatius detallarem  altres continguts derivats de l’entrevista amb Jordi Pardo, relacionats amb seguretat ciutadana.

Escolta l’entrevista a Jordi Pardo, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions