Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament d’Olèrdola el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH)

Proposa actuacions per promocionar habitatge assequible i “accions de mobilització d’habitatges infrautilitzats”
Imatge d'una de les reunions de treball per elaborar el Pla
Imatge d'una de les reunions de treball per elaborar el Pla

dimarts 14 maig 2019

Aquest programa és un instrument de planificació que preveu,  en un horitzó de quatre anys, les actuacions i política d’habitatge a implementar al municipi. El programa comporta l’assistència i acompanyament durant sis sessions de treball en el transcurs de les quals s’estableixen els objectius, estratègies i actuacions en matèria d’habitatge de cada municipi.

El Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge d’Olèrdola s’estructura a través de cinc línies estratègiques relatives a l’urbanisme, promoció d’habitatge assequible, mobilització del parc vacant i els habitatges infrautilitzats, foment de l’optimització i transformació del parc d’habitatges i en l’apropament dels serveis d’habitatge a la ciutadania.

El programa s’articula en 17 actuacions concretes que abasten des de la realització d’estudis de viabilitat per a la promoció d’habitatge protegit en sòls públics i accions de mobilització d’habitatges infrautilitzats, fins a la difusió dels serveis i els ajuts d’habitatge existents, entre d’altres.

Document Actions