Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Noticies La Diputació de Barcelona lliura a l’Ajuntament d’Olèrdola el cens d’activitats

La Diputació de Barcelona lliura a l’Ajuntament d’Olèrdola el cens d’activitats

S’han censat 344 activitats amb predomini del sector industrial

10/08/2018

L’Ajuntament d’Olèrdola ja disposa del cens d’activitats i establiments, que ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona. Els censos recullen, en una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats (GIA), tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha en un municipi. A Olèrdola se n’han censat tres-centes quaranta-quatre activitats amb predomini del sector industrial.

La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades perquè puguin treballar de manera més transversal i coordinada.

Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, a l’emplaçament, a la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, a la data de la llicència o de la comunicació i a les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.

A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. A més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació GIA.


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat