Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputació preveu acordar amb Foment una proposta per a completar l’itinerari de vianants de Moja a Vilafranca

La Diputació espera rebre aquest mes de febrer el permís del Ministeri per a poder fer les obres del carril en el pont que travessa l’AP7

dijous 14 febrer 2019

 

Les obres del carril bici i de vianants de Moja a Vilafranca van començar el setembre de l’any 2017 i el termini d’execució anunciat era de 5 mesos.  Però els treballs no s’han pogut completar perquè la Diputació no  comptava amb el permís del Ministeri de Foment per a realitzar la intervenció en el pont que travessa l’Autopista AP7. Ara tot apunta que la situació es desbloqueja. I és que la Diputació ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que el Ministeri accepta una solució tècnica per a fer aquest tram pendent de l’itinerari de vianants i carril bici. Ho ha confirmat l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, en una entrevista al programa “Olèrdola Actualitat”, de Canal 20-Ràdio Olèrdola. (àudio)

La Diputació també ha lliurat una memòria valorada per a procedir a instal·lar nous punts de llum en tot el trajecte, després que fossin destrossats als pocs dies d’instal·lar-se com a  conseqüència d’un acte vandàlic. L’alcalde assenyalava que l’Ajuntament no ha deixat d’estar en contacte amb la Diputació per a resoldre també aquesta problemàtica.(àudio)

L’alcalde es mostrava prudent però confiat en què el Ministeri acabi formalitzant en els propers dies la concessió del permís a la Diputació perquè els treballs de l’itinerari de vianants i carril bici es puguin acabar en breu.(àudio)

Tot i que no es coneix el detall de la proposta, l’alcalde apuntava que la solució tècnica de la Diputació que hauria estat acceptada pel Ministeri fa compatible la seguretat amb la necessitat de mantenir una amplada suficient en el tram del pas del pont de l’AP7, tant pel pas de vianants i bicicletes pel carril, com pel pas de vehicles per la calçada de la carretera.

Escolta l'entrevista a Lucas Ramírez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions