Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Diputada delegada de Turisme de la Diputació, Abigail Garrido, es reuneix amb el govern municipal d’Olèrdola

Garrido expressa el compromís d’acompanyar a Olèrdola per assolir els reptes que es planteja el municipi en matèria de promoció turística
D'equerra a dreta: Irina Pérez, Jordi Pardo, Abigail Garrido, Fina Mascaró i Sergi Martínez
D'equerra a dreta: Irina Pérez, Jordi Pardo, Abigail Garrido, Fina Mascaró i Sergi Martínez

dilluns 30 octubre 2023

La Diputació de Barcelona acompanyarà a Olèrdola per assolir els reptes que en matèria de promoció turística es plantegi el municipi. Aquest compromís ha estat traslladat directament al govern municipal per la pròpia Diputada delegada  de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, en una reunió que mantenia  divendres al mati a l’Ajuntament d’Olèrdola amb membres del govern municipal. Representant a l’Ajuntament, participaven en aquesta reunió l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró; el regidor de turisme, Sergi Martínez; els tinents d’alcaldia Jordi Pardo i Irina Pérez; i la tècnica Miriam Mulinari. En finalitzar la reunió, en una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, Garrido assenyalava que la Diputació estarà al costat d’Olèrdola per donar un impuls a la promoció del municipi.(àudio)

Abigail Garrido recordava que aquest recolzament al municipi es pot concretar directament amb suport de la Diputació a l’Ajuntament  o a través d’ens com el Consorci de Turisme del Penedès. Sota el criteri defensat per la Diputació de difondre que “Barcelona és molt més”, el propòsit genèric és  el d’oferir atractius per a la visita a través d’ experiències enogastronòmiques i de “generar experiències per vincular les persones amb aquest patrimoni”. Garrido assenyalava que el Conjunt monumental d’Olèrdola ja és molt conegut per la seva importància patrimonial i històrica, però entenia que ara calia generar aquestes experiències entre els visitants i per això apuntava que la Diputació preveia oferir suport per a l’elaboració d’un pla de màrqueting que ajudi a posicionar Olèrdola, avaluant productes que permetin una major promoció del municipi. (àudio)

Pla de màrqueting i actualitzar Pla estratègic de turisme

De la seva banda, l’alcaldessa d’Olèrdola, Fina Mascaró, resumia que l’Ajuntament té la voluntat de “posar Olèrdola al mapa”, tot recordant la seva condició de “bressol del Penedès”. Mascaró indicava que l’Ajuntament demanava suport per actualitzar el pla estratègic de turisme del municipi i per a l’elaboració d’un pla de màrqueting. (àudio)

Des de l’Ajuntament es treballa perquè la promoció del municipi impliqui incentivar la visita als nombrosos espais d’interès que conté Olèrdola, més enllà del Conjunt monumental. Altres temes tractats en la reunió de divendres van ser la promoció de la Trobada d’Olèrdola, la potenciació del cicle dels “Vespres d’Estiu al castell” o la possibilitat d’ampliar les hores de dedicació a Olèrdola de la tècnica de turisme.(àudio)

Mascaró destacava que la reunió amb Abigail Garrido havia estat molt profitosa i s’havia desenvolupat enmig d’un clima d’entesa i de sintonia tan institucional  com personal.

Escolta les entrevistes a Abigail Garrido i a Fina Mascaró, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions