Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La diversitat ideològica i la representació de tots els nuclis defineixen la candidatura d’Alternativa per Olèrdola

Lucas Ramírez, candidat a la reelecció, subratlla que la pluralitat fa que la llista d’ApO sigui “potent” i “de tot Olèrdola”

dilluns 01 abril 2019

 

Renovació, diversitat ideològica i presència de veïns de tots els nuclis. Són les tres característiques que defineixen la llista d’Alternativa per Olèrdola, segons resumia  en l’acte de presentació de la candidatura Lucas Ramírez, candidat a l’alcaldia que opta a la reelecció després de completar el seu primer mandat al capdavant del govern municipal. En un tret que ha marcat la trajectòria d’Alternativa des de la seva aparició, en els comicis de 2003, la candidatura que presenta aquesta formació per a les eleccions del proper 26 de maig equilibra la inclusió de persones que s’estrenen en la primera línia de la política municipal amb el manteniment a la llista de candidats que ja atresoren experiència al consistori.

Diumenge al migdia, en l’acte de presentació fet a la Muntanyeta, Ramírez va donar a conèixer la llista que l’acompanya fins arribar als 11 però no va confirmar la posició que ocuparia cada candidat. Per ordre de presentació durant l’acte, la candidatura la integren Yolanda Peris, de Sant Miquel; Mireia Mancera, de Daltmar; Xavier Arenas, de Sant Miquel; Pere Sadurní, de Sant Pere Molanta; Andrea Serradell, de Can Trabal; Jordi Catasús, de Sant Pere Molanta; Josep Anton Bertran, de Can Torres; Vicente Valderas, de Daltmar; Juanma Samblás, de Can Trabal; i Anna Boada, de Moja. Quatre dels sis membres de l’actual govern municipal continuen en la llista: el mateix alcalde, Lucas Ramírez; Anna Boada; Juanma Samblás; i Pere Sadurní. Després de completar vuit anys a l’Ajuntament, no hi figuren a la llista dues persones amb responsabilitats de pes aquests anys en l’organigrama del govern. Són la regidora de cultura, habitatge i joventut Arantxa Torres; i el portaveu del govern, regidor d’hisenda, TIC, governació  i personal, Xavier Serramià.

Respecte la llista presentada fa quatre anys,  repeteixen dos candidats que no són regidors: Xavier Arenas i Jordi Catasús. Ramírez va avançar que Catasús estaria en un lloc més capdavanter que la vuitena posició que va ocupar en la llista de 2015. El candidat a la reelecció resumia que la llista la formen persones dinàmiques al municipi i de diferent pensament. Una diversitat que fa que la llista “tingui força i sigui potent” per continuar al capdavant del consistori. (àudio)

Mireia Mancera va començar a col·laborar amb Alternativa fent suggeriments i propostes de millora i s’ha acabat implicant fins a formar part de la llista després de rebre l’oferiment de Lucas Ramírez. Per a ella, la diversitat d’Alternativa és un dels seus grans valors.(àudio)

Per Arantxa Torres i Xavier Serramià es tanca una etapa. En una entrevista per Canal 20-Ràdio Olèrdola expressaven la seva positiva valoració per la llista que ha presentat ApO per les eleccions del 26 de maig. En clau personal, manifestaven també sentir-se  satisfets pel treball fet a favor del municipi en aquests darrers 8 anys.(àudio)

Jordi Catasús posava l’accent en què la llista d’ApO és transversal, des de posicions d’esquerres, tenint com a prioritat la defensa del municipi d’Olèrdola.(àudio)

Durant l’acte no es va desvetllar públicament la decisió d’ApO respecte la col·laboració  que ha mantingut amb el PSC.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Lucas Ramírez, Mireia Mancera, Arantxa Torres, Xavier Serramià i Jordi Catasús clicant aquí

Galeria d'Imatges

PresentacióApO2.JPG
PresentacióApO3.JPG
PresentacióApO4.JPG

Document Actions