Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Meritxell Arenas és nova vocal de la Junta de la Societat Espanyola d’Oncologia Radioteràpica

Promoure la investigació per oferir un millor diagnòstic és un dels reptes que persegueix l’entitat
Meritxell Arenas
Meritxell Arenas

dilluns 06 juliol 2015

La doctora Meritxell Arenas, veïna de Sant Miquel d’Olèrdola, ha estat escollida vocal de la nova Junta de la Societat Espanyola d’Oncologia Radioteràpica. L’entitat representa als oncòlegs especialistes en radioteràpia de l’estat espanyol i la seva junta es va renovar durant la darrera setmana del mes de juny. La doctora Arenas és cap del servei d’oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus, que és l'únic centre de tota la província de Tarragona per al tractament radioteràpic. Arenas ha assumit el repte d’integrar-se en la nova Junta de la Societat Espanyola després d’acceptar l’oferiment que li va fer Carlos Ferrer, el president. La doctora Arenas resumia que l’objectiu que es planteja la nova junta és el de millorar la investigació.(àudio)

Per tal d’avançar en els tractaments per combatre el càncer, Arenas posa l’accent en la necessitat d’aconseguir la “individualització” de la malaltia.(àudio)

El nomenament  com a membre de la Junta de la Societat Espanyola d’Oncologia Radioteràpica comportarà per Arenas més feina, però també assenyala que les noves tecnologies faciliten el treball de la junta gràcies a mitjans que eviten molts desplaçaments, com les videoconferències.(àudio)

Arenas ha col·laborat en diferents ocasions al municipi oferint xerrades de sensibilització sobre medicina en general i sobre càncer.

Escolta l'entrevista a  Mertitxell Arenas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions