Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La farmàcia d’Olèrdola també ha tancat aquest dijous

La farmàcia oberta més propera a Olèrdola és la Farmàcia Puerto, al carrer Tossa de Mar de Vilafranca
Les farmàcies protesten pel retard en el pagament de les factures
Les farmàcies protesten pel retard en el pagament de les factures

dijous 25 octubre 2012

 

La farmàcia d’Olèrdola, situada al carrer de La Carrerada de Moja, participa en l’acció que fan aquest dijous les farmàcies catalanes i resta tancada. Les farmàcies no han obert avui com a mesura de protesta pel retard en els pagaments de les factures de juliol i la manca de garanties sobre el cobrament de futures factures. La incògnita es va mantenir fins ahir a la tarda després que el Govern i el mateix president de la Generalitat, Artur Mas, assegurés que "gairebé segur" es faria la transferència pendent de l'octubre.

El president del Consell del Col·legi de Farmacèutics, Jordi de Dalmases, va deixar clar ahir que el pagament encara no s'havia fet efectiu i que la convocatòria serviria per "aixecar una senyal d'alarma" per una situació que "cal arreglar". Durant la jornada, 371 farmàcies garantiran els serveis mínims.

La farmàcia més propera a Olèrdola que està aquest dijous oberta és la Farmàcia Puerto, del carrer Tossa de Mar de Vilafranca.

El Col·legi de Farmacèutics calcula que el Govern deu 180 MEUR, sumant juliol i agost, i que la factura del mes de setembre pujarà a 93,5 milions d'euros

Document Actions