Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Farmàcia de Moja registra un considerable increment d’activitat des de dissabte

El farmacèutic detecta entre els veïns “bona disposició i serenitat” per afrontar les mesures de contenció del coronavirus

dilluns 16 març 2020

 Aquests darreres dies, especialment des de dissabte, s’ha registrat un notable increment d’activitat a la Farmàcia de Moja. L’augment d’ús de la farmàcia coincideix amb l’anunci i aplicació de les mesures decretades per les autoritats per a contenir la propagació del coronavirus.

El farmacèutic de Moja, Santi Gaya, valora que entre els veïns nota “bona disposició i serenitat” per afrontar sense neguits aquesta crisi sanitària.(àudio)

Els veïns en forces casos estan sol·licitant productes que s’han exhaurit a les farmàcies des de fa setmanes, com són les mascaretes. Tampoc hi ha gel per a rentar-se les mans ni alcohol. Sí que s’està dispensant iboprufé, paracetamol i xarops contra la tos, que són altres dels productes molt demanats aquests dies.(àudio)

El Col·legi de Farmacèutics no ha decretat mesures específiques per a les farmàcies, més enllà de les que recomana el Departament de Salut. Així, s’ha decidit dispensar per finestreta amb la porta tancada i mantenir la distància de seguretat d’1’5 metres entre les persones que esperen ser ateses.(àudio)

Santi Gaya ha recordat que productes com les mascaretes fa més d’un mes que s’han esgotat i no arriben a la Farmàcia de Moja.

L'establiment manté el seu horari d'atenció al públic habitual, de dilluns a dissabte, en horari de 9 a 14.00h

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties

Document Actions