Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de la Gent Gran d’Olèrdola retrà homenatge a les parelles que facin 50 anys de casades

Les parelles que facin les seves Noces d'Or aquest 2022, o les hagin fet el 2021 o el 2020, ho han de comunicar a l’Ajuntament
Parelles homenatjades en la darrera Festa de la Gent Gran, el 5 de maig de 2019 a Sant Miquel
Parelles homenatjades en la darrera Festa de la Gent Gran, el 5 de maig de 2019 a Sant Miquel

divendres 01 abril 2022

La cinquena edició de la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola, programada pel proper dissabte 7 de maig al Local de la Societat de Sant Pere Molanta, inclourà un homenatge a les parelles residents al municipi que facin 50 anys de casades.

Les parelles que vulguin rebre aquest homenatge per celebrar les seves Noces d’Or ho han de comunicar a l’Ajuntament d’Olèrdola, al telèfon 93 890 35 02, en horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres, de 7:30 a 14:00h.

En la festa d’aquest 2022, a més de les parelles que fan 50 anys de casades aquest any, també es retrà homenatge a les parelles d’Olèrdola que van celebrar aquest rodó aniversari de noces els anys 2021 o 2020, atès que en els dos darrers anys no va poder celebrar-se la Festa de la Gent Gran d’Olèrdola a causa de la pandèmia.

La Festa de la Gent Gran s’iniciarà amb la benvinguda de l’alcalde, Lucas Ramírez; i de la regidora de gent gran, Anna Boada,. Després de l’homenatge a les parelles que fan 50 anys de casades s’oferirà un espectacle de petit format i un refrigeri, per acabar. També es preveu lliurar reconeixements a persones que s’hagin significat pel seu mèrit al municipi,  a proposta dels casals.

Per participar a la Festa de la Gent Gran caldrà inscripció trucant a l’Ajuntament, el 93 890 35 02, en horari d’atenció al públic fins el 26 d’abril.  Hi haurà servei de bus des dels nuclis per desplaçar a qui ho necessiti.

Document Actions