Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de la plaça de l’Ametller començava amb la inauguració de la remodelació de la plaça

La comissió organitzadora destaca que han pogut fer la festa més lluïda gràcies a l’aportació rebuda pel premi Rossend Montané

dimarts 16 juliol 2019

 

Vuit infants veïns de la plaça i de carrers propers, van ser els encarregats de tallar la cinta que de manera simbòlica marcava l’estrena de la remodelada plaça de l’Ametller de Moja. L’acte d’inauguració se celebrava divendres al vespre i va marcar l’inici de la Festa de la plaça de l’Ametller, que aquest cap de setmana celebrava la seva 31a edició.

Durant el parlament inaugural, Estíbaliz Leal, membre de la comissió organitzadora, va destacar que l’aportació econòmica rebuda per l’atorgament del premi Rossend Montané havia permès que la festa aquest 2019 pogués ser molt més lluïda. Divendres es compartia un ressopó i jocs a la fresca. Dissabte, es va oferir una completa programació pels infants, sense descuidar el joc de trencar l’olla a la manera tradicional. Per la nit el sopar i el ball van marcar la cloenda d’aquesta festa que indica la proximitat de la Festa Major de Moja.

Document Actions