Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de la plaça de l’Ametller de Moja torna a fomentar la relació veïnal

Dos dels moments centrals de la festa han estat les activitats infantils i el sopar veïnal

dimarts 16 juliol 2013

La 25a edició de la festa de la plaça de l’Ametller de Moja vivia els seus actes aquest divendres i dissabte. El programa s’iniciava divendres a la nit, amb un bingo a la fresca, per seguir dissabte a la tarda amb activitats d’animació per als infants. Els darrers actes van ser el sopar veïnal i un ball. Una de les integrants de la comissió organitzadora, Eva Ametller, oferia una valoració positiva i ens assenyalava que la festa ha tornat a fomentar la relació veïnal, amb participants de totes les edats.(àudio)copy_of_FestaPlaaAmetller2.JPG

La trencada d’olles de dissabte, l’actuació del grup d’animació “Tres per res” i el sopar veïnal van ser actes destacats.(àudio)

El ball va anar a càrrec del dj Armand. A la mitja part es va poder oferir coca i cava per a tothom i procedir a un sorteig gràcies a les manualitats cedides per una veí i al suport donat per l’establiment “Moments per tu”.(àudio)

La Festa de la plaça de l’Ametller té caliu i està arrelada dins del calendari festiu d’Olèrdola. El bon ambient de germanor que ha presidit la festa ha refermat en la comissió el seu propòsit de seguir organitzant aquesta activitat.

Escolta l'entrevista a Eva Ametller, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions