Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de la Primavera de Can Trabal assoleix una elevada participació dels veïns

Totes les activitats van ser molt concorregudes i la paella va comptar amb més de 200 persones

dilluns 06 maig 2013

A l’Àrea de Cultura de Can Trabal poden estar ben satisfets per com va funcionar la Festa de la Primavera, que aquest dissabte vivia la seva novena edició. Les activitats van comptar amb una elevada participació i van ser forces els veïns que van decidir no perdre’s les propostes que es van anar succeint, des del migdia i fins ben entrada la tarda. Imma Rodríguez, membre de la Junta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, expressava la satisfacció dels organitzadors per com havia anat aquesta Festa de la Primavera. Un indicador d’aquest èxit van ser les més de 200 persones que es van reunir per la paella popular.(àudio)FestaCanTRabal2.JPG

La Festa de la Primavera compta amb la col·laboració de la Germandat Verge de Fàtima. Aquesta entitat té un protagonisme central durant el migdia, amb la missa rociera i la possibilitat donen als veïns de portar la imatge de la verge. Un dels moments assenyalats de la Festa va ser l’exhibició de country a càrrec del grup de Sant Pere Molanta, tal i com ens destaca Imma Rodríguez.(àudio)

Jaume Barri va tornar a connectar amb el públic amb el seu espectacle d’animació per a totes les edats. Durant la Festa, l’Àrea de Cultura va oferir servei de bar i va informar de la possibilitat d’accedir a Can Trabal a la Xarxa wi-fi per a disposar d’una connexió suficient a internet. La resposta dels veïns va ser de molta receptivitat.(àudio)

La Festa també va comptar amb un mercat d’artesania i es van oferir tallers per infants.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions