Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de la Primavera de Can Trabal reedita èxit organitzatiu i de participació

Prop de 200 persones participaven en la paella popular i els infants van gaudir d’activitats

dilluns 18 maig 2015

Organitza per l’Àrea de Cultura d’aquest nucli del municipi, aquest diumenge a Can Trabal s’ha celebrat la Festa de la Primavera. La missa rociera, en honor a la verge de Fàtima, ha estat l’acte central del matí. Després, prop de 200 persones compartien la paella popular cuinada per “La Paella de l’Isma. Imma Rodríguez, presidenta de l’Àrea de Cultura de Can Trabal, es mostrava satisfeta per la resposta dels veïns i recordava que la paella i la missa eren els dos centres de la Festa de la Primavera.(àudio)FestaPrimavera2ok.JPG

Durant tot el dia, els infants podien gaudir de llits elàstics i d’inflables de forma gratuïta. També hi va haver xocolatada, gràcies a la feina feta per veïnes de Can Trabal, i es va poder gaudir d’una exhibició dels gegants de Sant Pere Molanta i de La batukada de “Los Itutus”. L’Àrea de Cultura aprofitava la Festa per a informar que, a partir d’aquesta setmana,el local social de Can Trabal s’obre els dimecres a la tarda perquè els infants puguin fer activitats.(àudio)

L’Àrea de Cultura també té molt avançats els detalls de la propera Festa Major i ja confirmava que se celebraria els dies 31 de juliol i 1 i 2 d’agost.(àudio)

Imma Rodríguez també ha explicat que el taller de percussió que s’estava preparant ha quedat suspès.

Escolta l'entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions