Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa de les Famílies de l’escola Circell es farà diumenge 18 de maig a la Muntanyeta

Hi haurà curses de BTT pels infants i fins dilluns es poden adquirir els tiquets per participar en el dinar
Moment captat l'any passat durant el dinar de germanor
Moment captat l'any passat durant el dinar de germanor

dijous 08 maig 2014

Per cinquè any consecutiu, l’AMPA de l’escola Circell de Moja organitza la Festa de les Famílies. Aquest any 2014 les activitats s’han programat el diumenge 18 de maig, amb la novetat més destacada de fer-se a la Muntanyeta.

A partir de les 10.30h hi haurà el lliurament dels dorsals per als participants de les curses de BTT. Des de les 11.00 s’aniran succeint les proves en les categories de Parvulari(amb i sense rodetes), Cicle Inicial, Mitjà i Superior. A continuació es procedirà a l’acte de lliurament d’obsequis als participants i lliurament de premis als tres primers de cada grup.

A les 14.15, en un espai habilitat amb taules i cadires a la mateixa finca municipal, hi haurà el dinar de germanor. Enguany es proposa un menú més econòmic de rostisseria que inclou un pica-pica, un quart de pollastre a l’ast amb patates i postres per persona, a un mateix preu de 6€, tant per a adult com per a infant. La beguda i el pa aniran a càrrec de les famílies. Els coberts, plats i gots els facilitarà l’AMPA.

Fins el dilluns 12 de maig es poden adquirir els tiquets del dinar a l’establiment El Tren Verd de Moja. A partir del dia 13 de maig no hi haurà possibilitat d’adquirir cap tiquet.

Per participar a les curses de BTT es pot fer la preinscripció fins el proper 13 de maig.

La butlleta distribuïda entre les famílies de l’escola es pot dipositar a la bústia de l’Ampa al vestíbul de l’escola Circell o bé comunicar la participació via correu electrònic a l’adreça ampaescolacircell@gmail.com indicant: Referència BTT. Per recollir el dorsal caldrà abonar una aportació de 2 € que anirà destinada a La Marató de TV3.

En cas de pluja, la jornada es suspendria i es tornarien els diners dels tiquets abonats.

 

Document Actions