Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Most de Moja ofereix un atractiu programa amb teatre musical, concert d’ arrels mediterrànies i contes per adults

La programació d’aquest cap de setmana també inclou cinema infantil i tallers de manualitats

dijous 21 octubre 2021

La Comissió de Festes de Moja, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha elaborat un atractiu programa d’activitats per celebrar aquest cap de setmana la Festa del Most. S’aposta per espectacles avalats per una aclamada trajectòria. Però , com és habitual en els actes lúdics oferts a Moja, tampoc es descuiden les propostes adreçades al públic infantil.

La primera de les activitats serà el musical “Les històries de l’avi Josep”, de Mateu Peramiquel i Mar Puig. Es podrà veure a partir de les 19.30h al Local Nou de Moja i està recomanat per a públic a partir dels 12 anys. El donatiu d’entrada és de 8 euros.

La primera activitat de dissabte s’iniciarà a les 18.00h, amb cinema infantil. I a les 22.30h, al Local Nou, hi haurà un concert d’arrels mediterrànies amb Ingrid Morral i Terra Blava, presentant el seu nou espectacle en concert “Aires de terra i mar”.

I per acabar, diumenge els infants podran participar en tallers, a partir de les 10.30h. Amb un donatiu d’entrada de 3 euros. A les 18.00h, la programació es tancarà amb els contes per adults “Fes-li el salt amb Roald Dahl”, a càrrec de la narradora Mònica Torra. És un espectacle adreçat a públic major de 18 anys.

Tots els actes es fan al Local Nou. Cal inscripció prèvia al correu comissio@festesdemoja.cat i caldrà ser-hi 10 minuts abans.

Document Actions