Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Most de Sant Pere Molanta deixa un regust agredolç per la falta de públic al concert

La resta d’actes tenen bona acollida però la Societat anuncia que es replantejarà l’activitat de dissabte a la nit
Actuació del mag Aizpi
Actuació del mag Aizpi

dimecres 05 novembre 2014

Aquest cap de setmana Sant Pere Molanta ha celebrat la Festa del Most i el balanç que ha ofert de les activitats l’entitat organitzadora, la Societat Principal-Unió, és globalment satisfactori però sense deixar d’assenyalar febleses de la programació. La majoria de les activitats han funcionat molt bé i han comptat amb la complicitat d’un nombrós públic. Però el concert de dissabte, amb Mar Abella, va ser seguit per poca gent. L’activitat de dissabte a la nit ha anat registrant assistències modestes de públic els darrers anys i això farà que la Societat ara es plantegi reformular què fan el dissabte a la nit per la Festa del Most, tal i com explica el president de l’entitat, Josep Anton Castells.(àudio)

La primera de les activitats era dissabte al migdia l’actuació del jove mag Aizpi, que va connectar amb el públic que el va anar a veure a la sala polivalent del pis de dalt de la Societat.(àudio)

Les dues propostes de diumenge també van ser molt seguides. L’excursió es va haver d’ampliar a 50 places i  la sala estava plena per a seguir l’obra “Anuncis per paraules” del grup Llavor d’art.(àudio)

Aquest mes de novembre la sala de la Societat acollirà molts esdeveniments culturals i esportius vinculats amb entitats del poble, com l’aniversari del Casal d’Avis, l’acte de cloenda i dinar de la cursa Vall Moranta o el sopar de celebració del cinquantenari del Molanta de futbol.

Escolta l'entrevista a Josep Anton Castells, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions