Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Most de Sant Pere Molanta es consolida en el calendari festiu del poble

El sopar i ball del Most i la representació teatral van ser les dues activitats amb més públic

dijous 02 novembre 2017

Les activitats de la Festa del Most de Sant Pere Molanta atrauen a un públic variat i cada vegada són més els veïns que hi participen. Aquesta tendència a la consolidació de la Festa dins del calendari d’actes lúdics del poble és un dels aspectes més ben valorats per la Societat Principal Unió de Sant Pere Molanta, l’entitat que assumeix l’organització de la Festa. La presidenta de la Societat, Aina Zapater, també posava l’accent en què el públic que assisteix als actes està molt predisposat a “passar-s’ho bé”.

Els actes es van fer durant el cap de setmana passat. Van incloure sessions de cinema, conta contes, sopar i ball del most, concert de gralles, pica –pica i teatre. Les dues propostes més seguides van ser el sopar-ball i la representació de l’obra de teatre. En el sopar i ball, amb el grup Loren, hi van participar un centenar de persones. L’obra de teatre “Novembre del 75”, del grup “La Companyia es grata” va ser seguida per més de 120 persones.

Després de les bones sensacions que deixa la Festa del Most, ara la Societat prepara les activitats de Nadala. Es vol anar més enllà de fer cagar el tió i es preveu fer una festa més gran incorporant més activitats.

Escolta l'entrevista a Aina Zapater, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions