Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa del Most de Sant Pere incorpora el “Grallaví”,un maridatge de vins amb música de gralla

La programació comença divendres amb cinema gratuït i inclou el sopar i ball de dissabte a la nit

dijous 13 octubre 2016

Cap de setmana de festes del Most a Olèrdola. Moja i Sant Pere Molanta coincideixen en la programació durant els propers dies d’activitats festives, agrupades en la denominació de Festa del Most,  que ens recorden la importància de la vinya i el vi en el nostre entorn en un moment en què s’ha acabat de veremar.

A Sant Pere Molanta la primera de les activitats de la Festa del Most serà divendres, a les 9 de la nit, amb la projecció a la sala de la pel.lícula “Mascotas”. L’entrada per a aquesta pel·lícula d’animació és gratuïta.

Dissabte, a partir de les 11 del matí, s’ha programat el conte “El raïm inquiet”. Els més petits a continuació també faran maridatge amb most i podran participar en un taller, per acabar amb coca i xocolata. A les 9 de la nit  es preveu que s’iniciï el sopar del most, per continuar amb el ball amb el grup Monste and Joe Transfer. Aina Zapater, presidenta de la Societat Principal-Unió de Sant Pere Molanta, anunciava que enguany s’han superat les xifres d’inscripció de l’any passat i que ja han confirmat l'assistència un centenar de persones. (àudio)

La novetat d’aquesta Festa del Most és que l’excursió a un celler s’ha substituït per la primera edició del “Grallaví”, un maridatge de vins acompanyats amb la música de gralles a càrrec dels Vinardells. La cita serà diumenge, a les 12:30 del migdia. (àudio)

En el Grallaví hi col.laboren Gramona, Caves Hill, Torreblanca, Freixenet i Alemany i Corrio. El preu pels socis és de 10 euros i pels no socis de 15. Aina Zapater està convençuda que els canvis introduïts a la festa seran rebuts de manera positiva.(àudio)

Els tiquets per participar en el Grallaví estan a la venda a Cal Ton i a la fleca Fontanals de Sant Pere Molanta.

El darrer acte de la Festa del Most serà diumenge a les 18:30 la representació de l’obra de teatre “El racó de la Lluna”, a càrrec del grup l’Escorça Teatre de Mediona. És un acte organitzat pel grup El Folre de Sant Pere Molanta i que suposa l’inici de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès.

Escolta l'entrevista a Aina Zapater, realitzada per CAnal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions