Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La festa Holi i el concurs de paelles van posar color i gastronomia compartida en l’inici de la FM de Moja

En el concurs hi van participar 4 colles i en el dinar popular , amb 117 participants, no es van poder atendre totes les peticions de darrera hora

dijous 25 juliol 2019

 

A les portes d’iniciar-se els actes centrals de la Festa Major de Moja, la Comissió de Festes ja ha ofert una primera valoració ben satisfactòria de les activitats que van obrir el programa d’actes, aquest passat cap de setmana.

Dissabte a la tarda, desafiant la calor i davant del Local Nou, prop d’una setantena de persones van participar en la Festa Holi. El públic familiar que va participar en aquesta activitat que s’estrenava dins el programa d’actes  va poder gaudir de valent i des de la Comissió de Festes estan especialment contents perquè els assistents “s’ho van passar genial, tan grans com petits”

Diumenge va tocar el torn del concurs de paelles, que arribava a la seva tercera edició competent amb 117 persones, entre concursants i inscrits al dinar popular.

De colles concursants n’hi havia 4 colles: els "Rossinyols", "els Paellerus", els "Mai Tips" i "Ca la Paca". Entre tots ells i les persones assistents al dinar que s'oferia des de la Comissió de Festes, amb un donatiu de 5 €, es va crear un bon ambient festiu i familiar molt engrescador. Des de la Comissió volen agrair la bona predisposició de tots els assistents i les ganes de fer Festa Major al poble. Igualment, els organitzadors també lamenten no haver pogut atendre tota la demanda de tiquets de paella amb tota la gent que tenia intenció d’apuntar-se a darrer moment, atès que totes les places ja estaven ocupades. 

Document Actions