Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Jove de divendres i la fideuà popular de diumenge, novetats de la Festa del Most de Moja

Diumenge al matí s’ha programat cercavila, per continuar amb la trepitjada de raïm i passejades en carro
La cercavila començarà a la plaça de l'Església per acabar al Celler Cooperatiu
La cercavila començarà a la plaça de l'Església per acabar al Celler Cooperatiu

dimarts 20 octubre 2015

Aquest cap de setmana tenen lloc els actes centrals de la Festa del Most de Moja, després de fer-se dissabte el sopar i ball de nit. La primera de les activitats previstes es farà aquest divendres i és tota una novetat. Es tracta del Sopar i Festa Jove, que es preveu a l’interior del Local Nou de Moja a partir de dos quarts de 10 de la nit. Al preu de 10 euros inclou torrada a escollir, beguda i música. Qui només vagi a ballar, a partir de les 12 de la mitjanit haurà de pagar un preu d’entrada de 3 euros. La Festa comptarà amb la música de DJ’s Nesi.

Anna Molero, membre de la Comissió de Festes de Moja, indica que l’activitat suposa recollir una proposta provinent de joves del poble.(àudio)

La primera de les activitats de diumenge serà, a partir de les 9 del matí, la “Oktoberfest”, amb exposició de motos. A partir de dos quarts d’onze del matí, amb sortida des de la plaça de l’Església, sortirà la cercavila amb els balls populars del poble i carros carregats amb les portadores de raïm. El recorregut seguirà pels carrers Lluís Companys, Santa Maria, Carrerada i Sindicat. En arribar a les 12 del migdia al Celler Cooperatiu hi haurà la trepitjada de raïm a l’antiga i passejades amb carro per a tothom. A la una es preveuen fer tallers infantils i oferir un pica pica. Per a les 2, la gran novetat serà la fideuà popular. (àudio)

El preu del tiquet per la fideuà és de 10 euros i es poden comprar a Forn Rius, Cal Mitjans, Ca la Sílvia, Bar Avinguda i el Super La Rambla.

El darrer dels actes de la Festa del Most de Moja serà la representació de l’obra de teatre “Revisió Anual”, a càrrec del grup El Folre de Sant Pere Molanta. Anna Molero indica que el teatre sempre ha tingut molt bona acollida a Moja.(àudio)

En finalitzar la representació d’aquesta comèdia s’oferirà als assistents coca i cava.

 

 

Document Actions