Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Can Trabal ha rebut la complicitat dels veïns aquest cap de setmana

L’Ajuntament, amb la col·laboració veïnal, ha assumit aquest any l’organització de la festa

dilluns 23 juliol 2018

Amb una  elevada participació i enmig d’una germanor palpable, aquest cap de setmana s’han celebrat els actes de la Festa Major de Can Trabal. Aquesta any, una de les novetats era que l’Ajuntament directament, amb el suport de veïns de Can Trabal, assumia l’organització dels actes. Arantxa Torres, regidora de cultura, oferia un balanç satisfactori de la Festa Major, especialment per la complicitat rebuda per part dels veïns.(àudio)FMCanTRabal2.jpgFMCanTrabal3.jpeg

La pluja va aparèixer amb força en algun moment del cap de setmana, però no va comportar la suspensió de cap acte. Entre les propostes més seguides pels veïns, cal assenyalar la programació de balls a la pista amb el protagonisme especial dels infants “Young Dancers Can Trabal”, que van mostrar divendres i dissabte les seves coreografies.(àudio)

Arantxa Torres també feia notar que havien rebut molt bona resposta dels veïns les activitats esportives, novetats com el concurs de dibuix o el concurs de petanca.(àudio)

L’Ajuntament d’Olèrdola assumeix en totes les festes majors del municipi la tasca de contractació d’alguns dels espectacle i serveis, així com el suport tècnic, logístic i de material. A Daltmar, tal i com ha passat ara a Can Trabal, assumeix l’organització directa de la Festa Major que es viurà el cap de setmana dels dies 4 i 5 d’agost.

Document Actions