Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Can Trabal supera la pluja i aconsegueix reunir a veïns de totes les edats

Les actuacions de divendres a la nit es van repetir l’endemà dissabte i va tornar a funcionar el ball amb 2 ambients

dilluns 03 agost 2015

La pluja ha estat un element advers que ha condicionat algun dels moments de la Festa Major de Can Trabal, celebrada aquest darrer cap de setmana, però no fins el punt d’ impedir que s’aconseguís l’objectiu global de reunir a veïns de totes les edats durant aquests dies de festa. La voluntat d’atendre a totes les franges d’edat i organitzar activitats per a que grans i petits poguessin compartir junts la festa, ha estat un dels objectius principals que perseguia per aquests dies l’Àrea de Cultura de Can Trabal, l’entitat encarregada d’assumir la coordinació dels actes. La presidenta de l’Àrea, Imma Rodríguez, reconeixia que la pluja havia complicat la Festa Major en alguns moments, però destacava que es podria fer una valoració positiva. Això sí, també feia notar que  els hi hagués agradat poder  ampliar l’equip de col.laboradors que treballen durant la festa.(àudio)FMCanTRabal1.JPG

El principal condicionant ocasionat per la pluja va ser que les actuacions de divendres a la nit, amb les coreografies preparades per infants de Can Trabal, es van fer també l’endemà dissabte perquè els veïns les poguessin gaudir.(àudio)

L’aposta per oferir dos ambients festius amb música ben diferenciada va funcionar la nit de dissabte, per segon any consecutiu. A la pista poliesportiva es comptava amb música popular i a la zona de jocs infantils s’organitzava una festa techno house, que enguany va incorporar una atracció de “toro mecànic”.(àudio)

El programa es va organitzar en diferents franges per atendre totes les franges d’edat. Hi va haver esports el dissabte al matí, cultura durant la tarda de dissabte i el diumenge grans i petits podien compartir activitats com la festa de l’escuma i els inflables.(àudio)

La Festa Major també va incorporar un taller de pallassos i actuació d’animació el diumenge al vespre.

Dissabte a la nit, l’actual equip de l’Àrea de Cultura va comunicar que aquesta era la última Festa Major que organitzaven.

Escolta l’entrevista a Imma Rodríguez, realitzada per Canal 20 Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

Document Actions