Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Daltmar combina manteniment i innovació de propostes

La FM es viu de l’1 al 5 d’agost i inclou activitats clàssiques com els playbacks i novetats com la Festa Jove
Fragment de la portada del programa d'actes
Fragment de la portada del programa d'actes

dimecres 30 juliol 2014

Malgrat disposar de molt poc marge de temps, aquesta setmana la flamant  Comissió de Festes de Daltmar ha tancat un lluït i ben variat programa d’actes per a viure de l’1 al 5 d’agost la Festa Major d’aquest nucli del nostre municipi. Els canvis dins l’Associació de Propietaris i l’Associació Cultural, van provocar incerteses sobre la celebració de la Festa Major aquest 2014. Un grup de veïns va assumir la responsabilitat de formar la Comissió de Festes i garantir la programació. Una de les integrants de la Comissió, Jorgina Martínez, explica també que el programa manté activitats clàssiques com la dels playbacks o la fira infantil, combinant-les amb novetats que s’incorporen a la festa. Martínez també destacava que s’aprofita l’espai de la piscina com a un dels centres d’activitat de la Festa Major.(àudio)

El primer dels actes de la Festa Major de Daltmar s’ha programat aquest divendres, a les 8 del vespre, amb un concurs de truites i sopar de germanor. A les 11 de la nit hi ha cinema per a tots els públics, amb la projecció de la pel·lícula “Malèfica”. A dos quarts de 12 es preveu que comenci una festa revival dels anys 80, amb dj i Summer Party.

La Festa Major aprofita les instal.lacions esportives que té Daltmar. Això es posarà especialment de manifest a partir de les 10 del matí de dissabte, amb una matinal esportiva que inclourà futbol infantil, torneig de ping-pong, jocs a la piscina amb gimcana, així com torneigs de tir, vòlei i petanca. A la una del migdia hi haurà refrigeri i per la tarda , a les 5, classes de tennis. A les 6 es preveu una de les activitats clàssiques en les festes de Daltmar: la xeringada. També hi haurà partit de futbol de solters contra casats i a partir de les 9 de la nit, la nit de playbacks.(àudio)

En acabar els playbacks es farà l’acte de lliurament de premis del matí d'esports. A les 11 actuarà el grup D’Akí, per continuar amb una “Festa Blanca Caribeña!”, on es demana que els assistents vagin vestits de blanc, a la manera de les festes eivissenques. La nit s’omplirà de música fins a l’endemà amb l’Empalmada, amb 90’s Revival & more!

Diumenge 3 d’agost  la primera de les activitats és una actuació dels Capgrossos de Moja, els Picarols i la Patuska de Canyelles, a dos quarts de 12.  A les 12 se servirà un vermut popular i els més petits podran participar en un taller d’elaboració de brotxetes de fruita que després serà l’àpat del berenar.

A partir de les 5 de la tarda es farà la Fira de Jocs  i un taller de maquillatge. Es podrà jugar a tot tantes vegades com es vulgui, amb una aportació d’1€. Pels nois i noies hi haurà castells inflables i toro mecànic.(àudio)

Després hi haurà el berenar,  amb toppigs, xocolata i galetes. El mag Marin tornarà a ser a la festa, a les 8 del vespre i després , a dos quarts de 10, hi haurà una botifarrada. Al preu de 4 € per persona, hi hauran mongetes, pa, all i oli i beguda. A la sobretaula es preveu fer un SuperBingo i a partir de dos quarts de 12 de la nit la Festa Jove. Jorgina Martínez explica que la proposta recull una iniciativa d’un grup de joves de Daltmar, incloent actuacions de hip-hop, dj’s i rap.(àudio)

Dilluns no hi haurà activitat i la Festa Major es tancarà dimarts, a les 6 de la tarda, amb la pujada a la verge de les Neus. Aquest any s’han fixat dues formes de fer-ho: una passejada tranquil·la i anar fent esport amb el gos o mascota, seguint la modalitat de  CaniCross.

De l’1 al 5 d’agost s’ha anunciat “piscina oberta per tothom”, en l’horari habitual. Els matins des de les 11 a dos quarts de 3 i per la tarda de dos quarts de 5 a les 8. La Comissió de Festes també anuncia que avisarà 10 minuts abans de l’inici de les activitats amb una tronada.

Escolta l'entrevista a Jorgina Martínez, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Consulta el programa d'actes, clicant aquí

Document Actions