Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Daltmar introdueix havaneres i reforça l’apartat infantil

La Festa s’inicia aquest divendres i s’allargarà fins dilluns 5 d’agost a la nit

dijous 01 agost 2013

Amb la voluntat d’oferir activitats per a tothom, l’Associació Cultural de Daltmar ha preparat una Festa Major diversa d’actes que incorpora alguna novetat destacada. Les activitats es realitzaran des d’aquest divendres al matí i fins dilluns a la nit, amb un esquema general que es manté respecte els darrers anys, però que també incorpora aportacions com la de programar una actuació d’havaneres o bé reforçar l’apartat infantil. Carlos Molina, membre de la Junta de l’Associació Cultural de Daltmar, explicava que la Festa Major combina el manteniment de propostes amb les novetats.(àudio)

Aquest divendres, primer dia de festa, a les 8 del matí hi haurà traca, per seguir a les 11 amb campionats de tennis i de tir de carabina. El de natació s’ha anunciat però és molt probable que no es pugui fer degut a que la instal.alció no està pberta al públic.

A les 6 de la tarda hi haurà una fira d’activitats i Jocs Infantils. Per la nit, a les 10, s’ha establert un sopar de germanor, amb l’àpat portat per cadascú, per seguir amb un bingo popular i ball amb grup musical. Calors Molina també ens indica que una de les novetats és que des de l’associació es gestionarà la barra del bar en aquesta Festa Major.(àudio)

Dissabte Daltmar despertarà amb una traca, a les 8 del matí, per seguir a les 10

amb un torneig de petanca i a les 12 amb un torneig de ping-pong. Per la tarda, a les 5, es podrà fer un taller de goma Eva i participar en una festa de disfresses. A les 6 es jugaran partits de futbol. I per la nit, després de l’acte de lliurament de trofeus, es viurà la nit de playbacks i l’empalmada. Els veïns de Daltmar han fet d’aquesta nit de playbacks un dels moments més esperats de la seva Festa Major. (àudio)

Els actes de diumenge s’obren amb una traca, a els 8 del matí. Després s’ha programat, a les 12, una festa de l’escuma i castell aquàtic. A dos quarts de dues se servirà un vermut popular. Per la tarda, a les 6, es podrà gaudir de castells inflables i toro mecànic. A dos quarts de 8 del vespre, tindrà lloc una xocolatada popular i a les 8 pallassos. A les 10 de la nit s’ha previst una botifarrada popular, al preu de 5 euros pels no socis i de 3 pels socis. Per acabar la jornada hi haurà música amb Disco Mòbil.

Dilluns 5 d’agost és el darrer dia de la Festa Major de Daltmar. També es començarà amb una traca, anunciada a les 8. A les 9 del matí arriba una de les novetats: la 1a Cursa de cross “Muntanya Daltmar”. A les 11 es farà una gimcana i a dos quarts d’una una xeringada. A les 6 de la tarda s’ha previst l’ofrena floral a la Verge de les Neus. Diumenge també tindrà el seu espai pels infants, amb la festa infantil i un espectacle de màgia, a partir de les 7 de la tarda.

A les 8 del vespre el grup Port Vell oferirà una cantada d’havaneres, amenitzada amb rom cremat. (àudio)

Per acabar els actes de la Festa Major, a les 10 de la nit, hi haurà el Ball del Fanalet i música de comiat de festes.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions