Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Daltmar s’acomiada deixant molt bones sensacions

Les activitats pels infants i la piscina han estat protagonistes de la programació

dimarts 05 agost 2014

L’Associació Cultural de Daltmar té sobrats motius per a fer una valoració satisfactòria de la Festa Major 2014. Amb poc més d’una setmana de marge, van preparar una festa ben variada de continguts que ha comptat aquests dies amb la complicitat de bona part dels veïns. El gruix dels actes s’han realitzat des de divendres al vespre fins diumenge a la nit. Aquest dilluns s’ha descansat i la programació es tanca aquest dimarts amb la pujada al puig de l’Àliga.FMDaltmar2.JPG

En el programa no hi han faltat actes clàssics, però també s’han introduït novetats. Les activitats pels infants, especialment diumenge a la tarda, i la piscina han estat dos dels elements protagonistes. Carlos Molina, president de l’Associació Cultural, ens destacava que aquests dies la piscina ha tingut entrada gratuïta per a tothom. Molina també posava l’accent en què la festa, malgrat haver tingut poc temps per a preparar-se, havia estat tot un èxit de participació gràcies a la feina feta per la comissió de festes que s’ha format.(àudio)

Els actes s’iniciaven divendres amb la novetat del concurs de truites i la projecció de cinema. Tot i l’amenaça de pluja, la zona d’equipaments de Daltmar va reunir una apreciable presència de veïns. Dissabte al matí tocava el torn de les activitats esportives. Per la tarda es realitzava la clàssica “xeringada” i per la nit es van poder presenciar actuacions de playbacks, una de les propostes que distingeixen la Festa Major de Daltmar.

Diumenge un dels moments de màxima intensitat es vivia per la tarda, durant la fira infantil. Els infants podien gaudir, de manera gratuïta, de parades amb jocs tradicionals, inflables i els més grans posar-se a prova muntant un toro mecànic. L’activitat era gratuïta i va despertar gran interès.(àudio)

Diumenge a la nit es va servir botifarrada popular per a prop de 200 persones i es va viure la Festa Jove. Els actes de la Festa Major de Daltmar es tanquen aquest dimarts amb la pujada al pic de l’Àliga, per a fer l’ofrena a la verge de les Neus. La novetat és que hi ha l’opció de triar entre fer una passejada tranquil·la o bé participar en un cani cross.(àudio)FMDaltmar3.JPG

La voluntat de l’Associació Cultural de Daltmar és la de poder consolidar una comissió de festes que planifiqui activitats per a oferir als veïns durant tot l’any. L’èxit de la Festa Major i les bones sensacions que deixa, de ben segur que serà un estímul per a que aquest propòsit es compleixi.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

 

Document Actions