Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Moja ha acollit la 9a exposició de puntes de coixí de les puntaires d’Olèrdola

S’exposaven al Centre Cívic La Xarxa variats treballs de 18 puntaires del grup de Moja

dimecres 31 juliol 2013

Cada 2 anys, la Festa Major de Moja acull l’exposició de les Puntaires d’Olèrdola. Enguany tocava i arribava a la seva 9a edició. La mostra, instal·lada a la sala polivalent del Centre Cívic La Xarxa, permetia comprovar la diversitat de treballs que es realitzen a l’escola de Puntaries. La professora, Enriqueta Mata, explicava que estaven satisfetes per la receptivitat dels visitants.(àudio)Puntaires1.JPG

L’exposició va restar oberta les tardes del divendres a diumenge. Les peces les aportaven 18 puntaires, integrants del grup que fa classes a Moja. Els treballs mostrats eren de dificultat i tècniques variades, però tots evidenciaven que per a fer un treball d’artesania fa falta molta dedicació. Entre les peces més singulars hi havia el teixit incorporat a un ventall centenari, o bé una bossa de mà de cerimònia. (àudio)

L’exposició ha estat visitada per veïns i veïnes de Moja, però també per membres de grups de puntaires d’altres municipis. I és que les puntaires d’Olèrdola són una de les referències consolidades dins del món de les puntes de coixí a l’Alt Penedès.(àudio)

Les puntaires d’Olèrdola han acabat les classes d’aquest curs aquest dimecres. Després de l’aturada dels mesos d’agost i setembre, tornaran amb les sessions de nou el mes d’octubre.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions