Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Sant Miquel comença aquest divendres amb botifarrada popular i correfoc

La Societat La Lleialtat confia en reunir a molts veïns en el ball de dissabte i en mantenir l’ambient de la cercavila
Per tercer any, la imatge de Sant Miquel participa en la cercavila
Per tercer any, la imatge de Sant Miquel participa en la cercavila

dimarts 04 octubre 2016

Sant Miquel d’Olèrdola es prepara per a viure aquest cap de setmana la seva festa major. El programa manté els seus trets principals respecte les darreres edicions, per bé que incorpora alguna modificació d’horaris o la introducció d’algun acte. És el cas de la primera de les propostes programades per aquest divendres, a les 9 de la nit: una botifarrada popular que es farà al pàrquing del Conill, al preu de 3 euros. A les 10 de la nit sortirà el correfoc,  integrant en el seu recorregut un castell de foc a l’avinguda Catalunya, quan entri la imatge del sant a l’Ajuntament. Després del correfoc, cap a les 11 de la nit, Lydia Girona pronunciarà el pregó de la Festa Major a l’interior del Local Rossend Montané. A continuació s’ha previst un concert de Pep Picas i Giusseppe Costa, amb música popular dels Països Catalans.

Dissabte el primer acte previst és una matinal de jocs infantils tradicionals, a la plaça de l’Església, a partir de dos quarts d’onze del matí. Seguidament hi haurà el joc de trencar l’olla. En acabar els jocs, aproximadament a dos quarts de 2 del migdia, s’oferirà un vermut infantil. Per la tarda, el centre d’activitat es trasllada fins al camp de futbol El Bosquet, on hi haurà a partir de les 5 competició de bitlles catalanes, inflables i animació amb “Divershow festa”. Simultàniament se servirà xocolatada. A les 8 del vespre es farà la missa solemne de Festa Major i a dos quarts d’onze de la nit es preveu començar el ball de Festa Major amb l’orquestra l’Anònima. La presidenta de la Societat La Lleialtat , Roser Mascaró, confia que el ball reunirà a molts veïns i visitants.(àudio)

Diumenge a les 8 del matí hi hauran matinades amb els timbalers del ball d’Enveja. A les 9 del matí s’ha programat una sardinada i a les 12 començarà la cercavila, amb la participació dels balls populars del municipi i la imatge de Sant Miquel.(àudio)

En acabar la cercavila hi haurà exhibició de tots els balls, a la plaça de l’Església. Ja per la tarda, abans de la traca de fi de festa, es podrà seguir al local un festival de rítmica a partir de les 6 a càrrec del club d’Olèrdola.

Des de la Societat es destacava que els actes són oberts a tothom i pensats perquè hi puguin gaudir grans i petits.(àudio)

Durant la Festa Major també es podrà visitar l’exposició de manualitats del Casal d’Avis. La mostra estarà oberta el dissabte de 10:30 a 14:00 i de 17:00 a 20:00, mentre que  el diumenge l’horari d’obertura serà de 10:30 a 14:30 i de 17 :00 a 19:00

Document Actions