Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola s’ha tancat aquest diumenge al vespre amb la satisfacció d’haver estat molt seguida

L’espectacular priomusical, la botifarrada de divendres, el pregó i el ball de dissabte han estat alguns dels actes que han comptat amb més participació

dilluns 14 octubre 2019

 

La Junta de la Societat La Lleialtat de Sant Miquel ha fet un primer balanç del tot satisfactori per l’elevada participació registrada aquest cap de setmana durant els actes de la Festa Major de Sant Miquel. Núria Carrasco, de la Junta de la Societat, destacava que s’havien superat les expectatives d’assistència.(àudio)

La botifarrada de divendres, amb 250 inscrits; l’espectacular piromusical; o bé el ball de dissabte van ser algunes de les propostes que van comptar amb més seguiment aquest cap de setmana. La Festa Major d’aquest 2019 estava marcada per les novetats que s’incorporaven al programa. En forces casos relacionades amb les arts escèniques i les actuacions en directe. Va ser el cas del monòleg humorístic del sopar de tapes amb Toni Regueiro, el passat dissabte dia 5; l’estrena del cicle “Escena Olèrdola”, aquest divendres; o bé la narració de contes familiars amb Jordina Biosca, aquest diumenge a la tarda. Núria Carrasco indicava que aquesta coincidència d’espectacles teatrals “estava buscada”, així com les actuacions de grups musicals en directe com Gina and The Tònics, el dissabte a la tarda, o el treballat karaoke de divendres a la nit amb “Los 1.000 hombres”.(àudio)

Altres novetats que van satisfer van ser el taller de circ. Encapçalada per la imatge de l’arcàngel Sant Miquel, la cercavila de diumenge al  migdia va comptar amb els gegants de Sant Pere Molanta i Moja, les panderetes de Moja i Sant Pere Molanta, els capgrossos de Moja, el ball de Cavallets de Moja en la seva primera sortida fora del poble, les panderetes de Sant Pere Molanta, el ball de bastons “El toc d’Olèrdola”, el ball de cintes de Moja i el ball de gitanes de Sant Pere Molanta. No hi van poder ser-hi els Llops ni el Drac de Sant Miquel, que encara estan pendents de rebre la confirmació de la seva inscripció com a entitat autònoma dins del registre d’entitats de la Generalitat. Un cop entrat el sant, a l’interior de l’Església, entre les peticions que se li van demanar al sant hi havia el fet de tenir en la propera Festa Major en actiu els grups de foc.

Núria Carrasco precisava que, malgrat no haver pogut comptar amb Drac i Diables per la Cercavila, sí que hi havia hagut per la Festa Major pirotècnica de molta qualitat amb l’espectacular piromusical que va oferir “Pirotècnica Igual” el divendres a la nit després del pregó.(àudio)

Durant aquesta Festa Major també s’han cuidat els espais de retrobament que els veïns compartien al voltant de la taula. Totes les convocatòries havien tingut una elevada resposta, des del primer sopar de tapes, passant per la botifarrada, el sopar de carmanyola o la fideuada popular.

Escolta l'entrevista a Núria Carrasco, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

BalançFMStMIquel01.jpg

Document Actions