Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Sant Miquel manté l’aposta pel teatre i la música en directe

Es programen concerts de Bandau i Akustic Sound i actuacions dels grups teatrals l’Arrel i La Bona Confitura

dimecres 28 setembre 2022

El manteniment de l’aposta pel teatre i la música en directe, així com la programació d’actes singulars com el piromusical, són alguns dels trets que marquen la programació de la Festa Major de Sant Miquel d’Olèrdola d’aquest 2022. La Festa es desplegarà els dies 7,8,9 i 12 d’octubre, sota l’organització de la Societat La Lleialtat i comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olèrdola.

La presidenta de la Societat la Lleialtat de Sant Miquel, Yolanda Peris, explica que la voluntat és la d’arribar a totes les franges d’edat, amb propostes ben diverses. (àudio)

Divendres la primera de les activitats serà el pregó, a les 9 de la nit, amb Maria Montané Verge. Després es podrà gaudir de l’espectacular piromusical i , a continuació, de l’obra de teatre “Saló Primavera” del grup de teatre l’Arrel.

La primera de les propostes de dissabte serà un torneig de tennis taula, per seguir amb un partit de futbol bombolla i un taller de fer bombolles de sabó. Al migdia hi haurà vermut popular i per la tarda Festa Holi. A les 7 , la missa, i a continuació tabalada i portada de la imatge del Sant a l’Ajuntament. A les 21.30 hi haurà botifarrada i a les 11 de la nit, concert amb el grup Bandau. Yolanda Peris explica que el propòsit és el d’atraure públic juvenil però recorda que és una activitat de la qual en poden gaudir públics de totes les edats.(àudio)

Un dels centres d’interès destacats de diumenge serà la Cercavila, l’entrada del Sant i l’exhibició de balls. A les 14.30 se servirà una fideuà popular. La venda de tiquets es fa aquest cap de setmana, al local Rossend Montané. El dissabte 1 d’octubre, de 17 a 19h. I el diumenge 2 d’octubre, d’11 a 13h. El preu per persona és de 8 €.

Per la tarda de diumenge 9 d'octubre s’oferirà un taller de pintura tèxtil i a les 7 “Akústic Sound” protagonitzarà un concert de versions.

Per dimecres 12 d’octubre, el programa preveu esmorzar popular, taller de cupcakes i teatre familiar, amb l’obra “Què Somies?” a càrrec de La Bona Confitura. Des de la Societat es subratlla la bona resposta que ha tingut el taller de cupcakes en altres ocasions i l’oferta de teatre familiar.(àudio)

Escolta l’entrevista a Yolanda Peris, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Consulteu el detall del programa:

Document Actions