Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Sant Pere Molanta acull l’estrena del musical “Una altra vegada”

L’obra és del jove Sergi Merchan i inclou la interpretació de 16 cançons adaptades en català

dimecres 14 agost 2013

Molta energia, adaptacions en català de cançons ben variades, tocs d’ humor i força fantasia. Aquests són alguns dels ingredients presents en “Una altra vegada”, el musical que aquest dijous s’estrena dins dels actes de la Festa Major de Sant Pere Molanta. La cita serà a dos quarts d’onze de la nit, a la Sala, amb entrada gratuïta.

“Una altra vegada” és el segon muntatge del jove Sergi Merchan. Amb només 18 anys, Merchan dirigeix, protagonitza i és coautor d’aquest espectacle que es presenta com “un musical més enllà de la vida i de la mort”.

El mateix Merchan explica que l’obra planteja “la nova oportunitat per a començar tot de nou” que té un jove que reviu després de morir com a resultat d’un accident.(àudio)

Merchan fa el paper d’Axel. Clàudia Prat interpreta a Rita, la parella del protagonista; i Gemma Martí dóna vida a Laura, la germana d’Axel. Un dels atractius de l’espectacle són les adaptacions en català de cançons ben variades que permeten anar encadenant l’acció. Es tracta de fins a 16 cançons diferents, la majoria peces de musicals, però també temes coneguts de Coldplay, Donna Summer o Lady Gaga.(àudio)

Merchan ha estudiat a l’acadèmia Memory de Barcelona. La seva mare és de Sant Pere Molanta i en rebre l’oferiment de presentar l’obra durant la Festa Major del poble no s’ho va pensar dues vegades. Sergi Merchan està molt agraït pel tracte i per les facilitats rebudes a Sant Pere Molanta.(àudio)

Merchan confia que l’espectacle agradi i faci passar una molt bona estona al públic que el presenciï aquest dijous,a partir de dos quarts d’onze, a la Sala de Sant Pere Molanta.

Escolta l'entrevista a Sergi Merchan, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions