Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major de Sant Pere Molanta escalfa motors a ritme de pilates i country

El primer dels actes previs es vivia diumenge amb la cursa de pocket bikes

dimarts 09 agost 2016

La Festa Major de Sant Pere Molanta comença  aquest divendres 12 i s’allarga fins el proper dimarts dia 16. Abans dels actes centrals distribuïts entre  aquests dies, ja es pot començar a tastar l’ambient de la festa amb un seguit d’actes previs. El primer es vivia diumenge al matí amb la cursa de pocket bikes. I aquest dimecres hi ha classe de pilates, per continuar  dijous amb sessió de ball country.

La cursa de poquet bikes, memorial Ferran Badia, la van començar a organitzar el Grup de Joves de Sant Pere Molanta i des de fa uns anys és assumida per Amics de Ferran Badia, que coordina aquesta activitat ja arrelada dins de la programació de la festa.

L’entitat que assumeix l’organització del conjunt de la Festa Major és el Grup de Joves. El seu president, Oriol Bertran, comentava els actes previs i ens indicava que la cursa de pocket bikes de Sant Pere Molanta ha sabut mantenir el caliu i la participació.(àudio)

Pel Grups de Joves, els actes previs tenen la funció de crear l’ambient per arribar al pregó amb ganes de festa.(àudio)

La classe de pilates, oberta a tothom, s’ha programat a dos quarts de 9 del vespre a la pista i anirà a càrrec de UniQ Pilates. Dijous, a la mateixa hora, es podrà ballar country amb el grup Gatzara Country. En cas de pluja aquestes activitats es traslladarien a l’interior de la sala. Oriol Bertran subratlla la predisposició de veïns i entitats en fer possible actes previs com aquests.(àudio)

El primer acte pròpiament de Festa Major serà el pregó, que divendres pronunciaran a les 9 de la nit en Joan Raventós i el Joan Anton Tizon, els dos primeres presidents del Grup de Joves de Sant Pere Molanta.

Document Actions