Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Festa Major del parc ha reunit aquest diumenge a 700 persones al Conjunt Monumental

Tallers,música, jocs amb materials reciclats i Trobada d’Instagramers, entre els continguts de la festa

dilluns 02 novembre 2015

Descobrir les propietats de les plantes medicinals, elaborar figures d’àguila cuabarrada o jugar amb enginys construïts amb material reciclat. Activitats com aquestes les van poder fer les 700 persones que aquest diumenge es reunien al Conjunt Monumental d’Olèrdola per participar en la Festa Major del parc. Montse López, de l’empresa ACER, encarregada de la gestió del programa “Viu el Parc”, oferia una valoració del tot satisfactòria de la participació obtinguda. (àudio)FMParc3.JPG

Activitats com la I trobada d’Instagramers als Parcs, la visita guiada i el concert final amb el grup “Introbaveritas”, amb ball dinamitzat inclòs, van ser molt concorregudes.

La Festa Major és una de les propostes centrals de la 22a edició de “Viu el Parc”, el programa d’activitats de dinamització que es desplega durant la tardor en espais naturals i equipaments dels municipis inclosos en els parcs del Garraf, d’Olèrdola i del Foix.

Pel seu emplaçament i serveis, el Conjunt Monumental d’Olèrdola va ser de nou el lloc triat per la Festa Major, Les propostes tornaven a estar pensades per atraure públic de totes les edats, tal i com destaca Montse López. (àudio)

Dins del “Viu el Parc” es realitza a les escoles de la zona un programa de coneixement de la natura  que inclourà visites guiades al Conjunt d’Olèrdola els dies 24, 25 i 26 de novembre. (àudio)

Escolta l'entrevista a Montse López, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions